Suomen Ladun syyspäivät Espoossa

30.08.2024|Ajankohtaista Yhdistyksille

Suomen Ladun syyspäiviä vietetään Espoossa 25.–27.10.2024. Syyskokous toteutuu hybridinä sunnuntaina 27.10.2024. Syyspäivät järjestetään Hotelli Nuuksiossa, jossa ohjelmaa on jo perjantai-illasta alkaen. Tämä tarjoaa erinomaisen syyn osallistua paikan päällä, sillä viikonloppu antaa loistavan mahdollisuuden verkostoitumiseen ja tutustumiseen muiden yhdistysaktiivien kanssa.

Lauantain ohjelma: Luontoiltapäivä ja monipuolisia aktiviteetteja

Lauantaina ohjelmassa on Luontoiltapäivä, jossa asiantuntijat vastaavat luontoaiheisiin kysymyksiin. Päivän aikana järjestetään myös aluepalaverit sekä tarjotaan useita vaihtoehtoisia ohjelmasisältöjä, kuten Luontoon-palvelun koulutus, ohjattu polkujuoksulenkki, kävelyretki suolle, frisbeegolfia hotellin pihapiirissä, sekä mahdollisuus saunoa ja ulkoilla. Hotellin rantasaunat ovat käytettävissä, ja rohkeimmat voivat pulahtaa myös uimaan.

Syyskokous: tärkeitä päätöksiä ja strategian päivittämistä

Suomen Ladun virallinen syyskokous pidetään hybridikokouksena sunnuntaina 27.10.2024 klo 9.00 alkaen. Kokouksessa hyväksytään vuoden 2025 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä päivitetään järjestön strategisia tavoitteita.

Merkittävänä päätöksenä on myös sääntöuudistuksen ensimmäinen hyväksyntä. Sääntötyöryhmä on luonnostellut sääntöuudistusta nyt vuoden ajan. Uudet säännöt on hyväksyttävä kahdessa peräkkäisessä järjestön kokouksessa ja nyt säännöt ovat hyväksyttävänä ensimmäistä kertaa.

Virallinen kokouskutsu ja valtakirjakysely lähetetään jäsenyhdistysten puheenjohtajille kolme viikkoa ennen kokousta. Kokousmateriaalit ovat saatavilla osoitteessa www.suomenlatu.fi/kokoukset.

Info-webinaari: Kohti järjestön kokousta

Kohti järjestön kokousta -info järjestetään keskiviikkona 23.10.2024 klo 18.00 Google Meetissä. Webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä kokouksen teknisistä yksityiskohdista, kokouksen sisällöstä ja materiaaleista sekä viikonlopun muusta ohjelmasta. Linkki infoon: https://meet.google.com/msf-yhuq-enc.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syyspäiville on auki paikan päällä osallistuville 22.9.2024 saakka. Ilmoittaudu osoitteessa: www.lyyti.in/SLsyyspaivat24.