Suomen Ladun syyspäiviä vietetään Espoossa 25.-27.10.2024

21.10.2024|Ajankohtaista Yhdistyksille

Syyspäivät järjestetään Hotelli Nuuksiossa, jossa ohjelmaa on jo perjantai-illasta alkaen. Järjestön kokous toteutuu hybridikokouksena sunnuntaina 27.10.2024. 

Järjestön kokouksessa hyväksytään vuoden 2025 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä päivitetään järjestön strategisia tavoitteita. Merkittävänä päätöksenä on myös sääntöuudistuksen ensimmäinen hyväksyntä. Sunnuntain kokousta voi seurata osoitteessa suomenlatu.fi/kokouslive.

Viralliset kokousedustajat nimetään valtakirjakyselyllä, joka on lähetetty yhdistysten puheenjohtajille. Valtakirja on täytettävä riippumatta siitä, osallistuuko etänä vai paikan päällä. Valtakirjakysely tulee palauttaa viimeistään 23.10.2024.

Kokousmateriaalit löytyvät osoitteessa www.suomenlatu.fi/kokoukset.

Kohti järjestön kokousta -info järjestetään keskiviikkona 23.10.2024 klo 18.00. Google Meetissä toteutuvassa webinaarissa voi kysyä kokoukseen liittyviä asioita, olivat ne sitten kokousteknisiä kysymyksiä, sisällöllisiä kysymyksiä tai vaikkapa viikonlopun muuhun ohjelmaan liittyviä asioita. Linkki infoon: https://meet.google.com/msf-yhuq-enc.

Luontoiltapäivä 26.10.2024

Syyspäivien yhteydessä järjestetään lauantaina klo 14.00–16.00 luontoiltapäivä, jossa asiantuntijat vastaavat jäsentemme kysymyksiin. Asiantuntijoina ammattitaitoinen kolmikko Jaakko Kulllberg, Ari Saura ja Henry Väre, jotka ovat toimineet Yleisradion luontoilloissa asiantuntijoina jo vuosia. Jos olet luontoretkillä kohdannut jotain erikoista, kuten outoja jälkiä, jätöksiä tai uusia kasveja, ota kuva tai video ja lähetä se luontoiltapäivään.

www.suomenlatu.fi/luontoiltapaiva