Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

24.09.2024|Ajankohtaista Jäsenille Ulkoile

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Vaihto toiseen yhdistykseen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2025.

Kuva: Heidi Karnaattu

Kerro muutoksista Suomen Ladun jäsenpalveluun osoitteessa jasenpalvelu@suomenlatu.fi tai täytä palvelukortti osoitteessa suomenlatu.fi/jasenpalvelut. Postin osoitepäivityspalvelu huolehtii osoitteenmuutoksista, mikäli et ole kieltänyt päivittämistä.

Vaihda e-laskuun

Haluatko jatkossa e-laskun? E-laskusopimus tehdään omassa verkkopankissa: tilaa e-lasku ja valitse laskuttajaksi Suomen Latu ry. E-laskun tilausta varten tarvitset myös jäsenmaksulaskun viitenumeron sekä jäsennumerosi.

Ulkoilukalenteri 2025

Joulukuussa Latu&Polku -lehden mukana postitetaan upea Muumi-aiheinen ulkoilukalenteri. Seinäkalenteri on Suomen Ladun varainkeruutuote ja kalenterin mukana lähetetään maksusiirtolomake vapaaehtoista maksua varten. Mikäli et halua seinäkalenteria, kirjaudu Jäsenpolkuun osoitteessa www.suomenlatu.fi/jasenpolku ja valitse Omat tiedot ja Viestintä. Kiellä varainkeruutuotteiden lähettäminen kohdasta Ei varainkeruuta. Tällöin sinulle ei postiteta ulkoilukalenteria.